kek
Airport Adem Jashari
MIT
Fillimi / Institucionet / Asfaltohet rruga ,,Bekim Berisha’’

Asfaltohet rruga ,,Bekim Berisha’’

Dhjetëra projekte infrastrukturore përfundojnë në gjashtëmujorin e parë të këtij viti duke i krijuar kushte më të mira qytetarëve të Komunë së Deçanit. Për përfundimin e këtyre punimeve po punohet me intensitet të shtuar. Kryetari i Komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, me bashkëpunëtorë  kanë inspektuar punimet derisa po bëheshin gati për asfaltim të rrugës  ,,Bekim Berisha’’ në fshatin Carrabreg i Epërm apo ndryshe e quajtur,, Rruga e Balltaqeve’’.

Kontrolloni gjithashtu

NJOFTIM PUBLIK LIDHUR ME PROJEKT-STATUTIN E ANSAMBLIT ARTISTIK TË KËNGËVE DHE VALLEVE NË KOMUNËN E DEÇANIT

Projekt-Statuti i Ansamblit Artistik të Këngëve dhe Valleve në Komunën e Deçanit do të jet ...