MIT
kek
Airport Adem Jashari
Fillimi / Institucionet / Komiteti për Politikë e Financa mbajti mbledhjen e radhës

Komiteti për Politikë e Financa mbajti mbledhjen e radhës

Komiteti për Politikë e Financa në komunën e Skenderajt ka mbajtur mbledhjen e radhës në të cilën ka shqyrtuar këto pika të rendit të ditës:

– Propzim-vendim për plotësim dhe ndryshimin e anëtarit nga radhët e Ekzekutivit, për komisionin për emërime dhe riemërime të rrugëve, rrugicave dhe vendeve tjera publike,

– Propozim-vendim për miratim të Planit Komunal të Veprimit për Efiçiencë të Energjisë,

– Raporti i Autidorit të Përgjithshëm, për vitin 2018,

– Raporti financiar i realizimit të buxhetit të Komunës, janar – qershor 2019,

– Propozim – vendim për botim të librit “Folklori në Drenicë”,

– Propozim-vendim për anulim të vendimit me nr 01/463-66,

– Propozim-vendim për dhënien në shfrytëzim të pronës së paluajtshme afatgjatë,

– Propozim-vendim për shpallje të zonave në interes publik,

– Propozim-vendim për plotësim dhe ndryshim të komisionit për dhënien e pronës së paluajtshme,

– Propozim-vendim për shpallje të zonës në interes publik (ndërtimi i parkingut publik)

Të gjitha pikat e rendit të ditës janë rekomanduar për votim në mbledhjen e radhës të Asamblesë Komunale që do të mbahet në fund të këtij muaji.

Kontrolloni gjithashtu

Për tri vjet KEK-u investoi 1 milion euro për komunitetin

Korporata Energjetike e Kosovës po vazhdon të investoj në plotësimin e nevojave të komunitetit. Vetëm ...