Asfaltohet rruga e lagjes Buliqi në Çubrel të Skenderajt

Komuna e Skenderajt ka asfaltuar rrugën e lagjes Buliqi në fshatin Çubrel. Bukurisë natyrore të këtij fshati i është shtuar edhe rruga e re e lagjes Buliqi që lidh këtë lagje të Çubrelit me rrugën magjistrale Mitrovicë-Pejë.

Për të inspektuar punimet në projektin e asfaltimit të kësaj rruge, Çubrelin e ka vizituar Nënkryetari i Komunës së Skenderajt Fadil Nura.

Gjatë qëndrimit në këtë fshat Nura ka bashkëbiseduar me banorët e këtushëm, duke i siguruar ata se Komuna do të vazhdojë investimet e saj edhe në projekte të tjera të rëndësishme për banorët e Skenderajt. Ai theksoi se prioritet i institucioneve lokale është dhe do të jetë mirëqenia e qytetarëve.

Banorët e lagjes Buliqi u shprehën të kënaqur dhe falënderues për rrugën e re që tashmë po përfundon në këtë pjesë të fshatit Çubrel.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Latifi në 25-vjetorin e përjetësimit kujton dëshmorin e kombit, Naser Veli Krasniqi

Në 25-vjetorin e përjetësimit të dëshmorit të kombit, Naser Veli Krasniqi, i cili ra në …