Brickos

Shkolla Fillore “Agim Bajrami” me inventar të ri shkollor

Me kërkesë të Komunës së Kaçanikut, Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë e ka pajisur me inventarë të ri Shkollën Fillore “Agim Bajrami” në Stagovë. Ky investim i ministrisë është bërë menjëherë pas fillimit të mësimit në aneksin e ri shkollor të ndërtuar nga Komuna e Kaçanikut në bashkëpunim me Fondacionin Kosovë- Luksemburg. Drejtori i kësaj shkolle Xhevdet Hysa, çmoi lartë këtë investim, ku tha se tashmë janë krijuar të gjitha kushtet e nevojshme për mbarëvajtjen e mësimit me standarde të larta, ndërsa shtoi se tashmë prioritet mbetet ngritja e cilësisë në arsim.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Haliti ka vizituar nga afër punimet në asfaltimin e rrugëve në fshatin Lubishtë

Kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti me bashkëpunëtor, ka vizituar sot fshatin Lubishtë të …