KEK
Fillimi / Institucionet / ASFALTOHET RRUGA JUNIK-PREJLEP-DRANOC

ASFALTOHET RRUGA JUNIK-PREJLEP-DRANOC

Ka filluar asfaltimi i rrugës që lidhë Junikun me komunën e Deçanit, aneksi rrugor përmes fshatit Drenoc, projekt që ofron infrastrukturë të mirë rrugore dhe qasje të lehtë për qytetarët, duke krijuar infrastrukturë për bashkëpunim dhe zhvillim ndërkomunal. Projekti rrugorë “Asfaltimi i rrugës Junik-Prejlep-Dranoc” bashkëfinancohet nga Ministria e Infrastrukturës dhe komuna e Junikut. Projekti realizohet në kuadër të iniciativës “Shërbime të mira për zhvillim të qëndrueshëm ekonomik”.

Kontrolloni gjithashtu

SHFM ,,Maxhun Çekaj’’ pranon pjesën e parë të pajisjeve për shkollë nga MASHT

Komuna e Deçanit në vazhdimësi është duke bërë përpjekje që të krijoj kushte të mira ...