Klinaku: Prapa politikave perfide të Thaçit e Kurtit fshihet lufta e egër për pushtet

Avni Klinaku: Skandaloz reagimi Qeverisë së Kosovës lidhur me sulmin mbi zyrat e Presidencës

Sekretari i Përgjithshëm i Lëvizjes për Bashkim, Avni Klinaku e ka quajtur skandaloz reagimin e Qeverisë së Kosovës lidhur me sulmin mbi zyrat e Presidencës. Etiketimi i “përfaqësuesve politik”, me aludimin e qartë në subjekte të caktuara politike, ka dy qëllime: përfitimin politiko-partiak nga dhuna e ushtruar apo fshehja e kryesve të këtyre akteve! Qeveria (përmes organeve të saj) e ka për detyrë t’i zbulojë aktorët dhe t’i zbardhë motivet e jo paaftësinë e vet ta fsheh duke i etiketuar të tjerët! Çka nëse “në fund të ditës” del se një qendër e dirigjuar nga Serbia ka tentuar t’i shfrytëzojë rrethanat e krijuara pozitë-opozitë për ta destabilizuar Kosovën?!

Kontrolloni gjithashtu

Bajraktari: Për një periudhë tejet të gjatë kohore krimet e luftës kanë qenë kompetence e autoriteteve ndërkombëtare

Avokati Ardian Bajraktari ka vlerësuar se trajtimi i krimeve të luftës në përgjithësi dhe atyre …