PDK: Sulmi anarkist në zyrat e Presidencës atakon vlerat themelore të shtetit tonë

PDK: Sulmi anarkist në zyrat e Presidencës atakon vlerat themelore të shtetit tonë

Partia Demokratike e Kosovës reagoi ashpër kundër sulmit me koktej molotovi ndaj zyrave të Presidencës së Republikës së Kosovës.  Sulmet e tilla kriminale që po ndodhin në vazhdimësi, synojnë të krijojnë klimën e frikës dhe pasigurisë në shoqërinë tonë, si rrjedhojë janë të papranueshme dhe të dënueshme. Partia Demokratike e Kosovës konsideron se veprimet e tilla, po cenojnë vlerat themelore të shtetit tonë dhe janë qartësisht anarkiste. Ajo i bën thirrje organeve kompetente që ky akt të ndriçohet sa më shpejt dhe autorët e kësaj vepre të shëmtuar të vihen para drejtësisë.

Kontrolloni gjithashtu

Ramush Haradinaj: AAK po rritet në Gjermani, jemi bashkë në përkushtimin tonë për ta orientuar vendin drejt zhvillimit

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, ka theksuar rëndësinë e bashkatdhetarëve në çdo proces për të …