Kadri Veseli: Sulmi kundër Presidencës së Kosovës, është një veprim kriminal

Sulmi në zyrat e Presidencës , që gjenden në ndërtesën e njëjtë me Kuvendin e Kosovës, ka hasë në reagime të shumta të institucioneve e liderëve politikë. Kryetari i Kuvendit,  Kadri Veseli ka deklaruar me këtë rast se sulmi kundër Presidencës së Kosovës, është një veprim kriminal, i cili përveç cenimit të këtij institucioni, ka për synim të krijoj klimën e pasigurisë tek qytetarët e Kosovës, si dhe të dëmtoj imazhin e shtetit të Kosovës duke i bërë përditshmëri veprimet e këtilla anarkiste, të cilat janë duke ndodhur tash e një kohë në vendin tonë”, ka thënë Veseli.

Kontrolloni gjithashtu

Fronti Europian: Presione skandaloze të hapura politike mbi Gjykatën Administrative nga humbësit e zgjedhjeve

Fronti Europian me shqetësim të madh i ka ndjekur deklaratat e sotme skandaloze kërcënuese të …