mbpzhr 2018
kek
valamobile
MIT
Airport Adem Jashari
akp deri me 5 maj
Fillimi / Institucionet / Banka Botërore mbështet ministrin Reçica rreth objektivave për Skemën e Ndihmës Sociale

Banka Botërore mbështet ministrin Reçica rreth objektivave për Skemën e Ndihmës Sociale

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica priti në takim menaxherin e Programit për Mirëqenie dhe Mbrojtje Sociale nga Zyra e Bankës Botërore në Kosovë, Cem Mete. Ministri Reçica mori mbështetjen e Bankës Botërore për një varg veprimesh sa i përket Skemës së Ndihmës Sociale (SNS). Mete ofroi mbështetjen e Bankës Botërore për bashkëpunim sa i përket rishikimit të kritereve për përfitim të SNS-së, realizimit të testit të varfërisë, krijimit të regjistrit sociale dhe projekteve tjera në fushën e asistencës sociale. Ministri Reçica falënderoi Mete për gjithë mbështetjen që Banka Botërore po i jep MPMS-së në fusha të ndryshme.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Vitisë vazhdon me vendosjen e sinjalistikës horizontale

Në Komunën e Vitisë, po vazhdojnë punimet në vendosjen e sinjalistikës horizontale rrugore. Sipas Skender ...