mbpzhr 2018
kek
MIT
Airport Adem Jashari
Fillimi / Institucionet / Shpallen zgjedhjet për kryetarë të fshatrave në komunën e Malishevës

Shpallen zgjedhjet për kryetarë të fshatrave në komunën e Malishevës

U mbajt seanca në vazhdimin e mbledhjes së  parë të jashtëzakonshme për vitin 2019  të cilën e drejtoi Kryesuesi i Kuvendit Komunal, Rrahim Morina. Kjo seancë vazhdoi me pikat e miratuar më parë dhe arriti që me shumicë votash ta  formoi Komisionin për shpalljen e zgjedhjeve për kryetarë të fshatrave, prej (11), njëmbëdhjetë anëtarësh. Komisioni përbëhet prej : Tre anëtarë të NISMA-s, tre PDK, 2 LVV, një LDK,  një anëtarë nga zyra e kryetarit dhe Kryesuesi i Kuvendit Komunal. Afati i procesit zgjedhor do të filloi më, 18.03.2019 dhe do të  përfundoi  më 30.06 2019. Kuvendi, në këtë seancë debatoi edhe për Deklaratën e paraqitur nga Këshilltarja, Hidajtet Mazreku, që ka të bëjë më  përmirësimin e pozitës së gruas në shoqëri, në veçanti për Komunën e Malishevës, deklaratë që u kërkua nga Këshilltarët e të gjitha subjekteve të plotësohet dhe më pas të rekomandohet për miratim për Kuvend.

Kontrolloni gjithashtu

Në Fortesë, është përkujtuar fillimi i Epopesë së Korrikut në Rahovec

Me nderimin e dëshmorëve Gani Paqarizi, Agim Kelmendi dhe Tafil Zyberaj në Fortesë, është përkujtuar ...