Airport Adem Jashari
MIT
kek
valamobile
mbpzhr 2018
akp deri me 5 maj
Fillimi / Institucionet / Njoftim për ligjëratat e vetëdijesimit për EHKK në shkollat në Dragobil dhe Astrazup

Njoftim për ligjëratat e vetëdijesimit për EHKK në shkollat në Dragobil dhe Astrazup

Në kuadër të zbatimit të strategjisë për luftimin dhe parandalimin e EHKK në komunën e Malishevës, të martën më 19.03.2019, do të vazhdohet me ligjëratat e vetëdijesimit në shkollat e fshatrave Dragobil dhe Astrazup.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Vitisë vazhdon me vendosjen e sinjalistikës horizontale

Në Komunën e Vitisë, po vazhdojnë punimet në vendosjen e sinjalistikës horizontale rrugore. Sipas Skender ...