Airport Adem Jashari
kek
mbpzhr 2018
MIT
Fillimi / Institucionet / Juniku njofton qytetarët për gjobat mandatare

Juniku njofton qytetarët për gjobat mandatare

Komuna e Junikut i udhëzon qytetarët e sajë që të shfletojnë dhe njoftohen me udhëzimin administrative Nr. 06/2018 për ndëshkimet me gjoba mandatarë, tani këtë udhëzim do ta gjeni si publikim edhe në hapësirat publike gjithashtu do ketë edhe sesione informuese për nxënësit e shkollës fillore dhe të mesme për masat ndëshkimor për ndotësit e ambientit. Duke shpresuar në bashkëpunim tuaj kërkojmë nga bizneset dhe ekonomit familjare të cilët nuk kanë kontratë me kompaninë e pastrimit të bëjnë një gjë të tillë në afat 15 ditësh nga dita e publikimit të njoftimit, në të kundërtën do të merren masa ndëshkimore ndaj tyre. Sipas rregullores për taksa, ngarkesa dhe gjoba komunale gjoba për mos pajisje të bizneseve me kontejnerë të mbeturinave është 100€, njofton Drejtoria për shërbime publike, inspeksion, mbrojtje dhe shpëtim e komunës së Junikut.

Në vazhdim mundë ti shihni se cilat janë gjobat:

Fotografia e Komuna Junik

 

Fotografia e Komuna Junik

 

 

Kontrolloni gjithashtu

Në Fortesë, është përkujtuar fillimi i Epopesë së Korrikut në Rahovec

Me nderimin e dëshmorëve Gani Paqarizi, Agim Kelmendi dhe Tafil Zyberaj në Fortesë, është përkujtuar ...