KEK
Fillimi / Lajmet / Banorët e dëbuar nga policia, në Dardani, u kthyen sërish në banesat e tyre
Banorët e larguar nga banesat në lagjen Dardania

Banorët e dëbuar nga policia, në Dardani, u kthyen sërish në banesat e tyre

Banorët, të cilët i ka  dëbuar Policia e Kosovës dje nga banesat e tyre,  në Dardani, shumica prej tyre u kthyen mbrëmë sërish në ato banesa, ku kanë jetuar qysh prej vitit 1999. Banorët e ndërtesave në Dardani, që Gjykata i cilëson si të uzurpuara, për lirimin e të cilave dje ka pasur edhe një aksion policor, shumica prej tyre kanë arritur që në mbrëmje të kthehen në banesat e tyre dhe ta kalojnë natën aty. Edhe pse  orenditë shtëpiake u janë nxjerrë nga banesat, familjarët e të gjitha gjashtë banesave që ishin konsideruar se janë liruar, gjumin e natës midis të hënës dhe të martës e kanë bërë në po këto banesa e disa syresh edhe nëpër tenda.

Kontrolloni gjithashtu

Partitë opozitare vazhdojnë të kërkojnë zgjedhje të parakohshme në Kosovë

Demokracia në Veprim kërkon të hetohen dyshimet për falsifikim me vota të kandidatëve për deputetë

Organizata “Demokracia në Veprim” ( DnV) ka kërkuar që të hetohen dyshimet për falsifikim me ...