Banorët e Vaslievës së Drenasit të vetë-organizuar e shtrojnë rrugën me beton

Banorët e Vaslievës së Drenasit të vetë-organizuar e shtrojnë rrugën me beton

Banorët e fshatit Vasilevë të Drenasit, pasi Komuna nuk ua ka asfaltuar rrugën, janë mobilizuar dhe me vetëfinancim kanë shtruar rrugën e fshatit me beton. Bëhet e ditur se ata kanë bërë disa kërkesa në Komunën e Drenasit, për asfaltimin e kësaj rruge, por Komuna nuk e ka paraparë në projektet e saj për asfaltim, njofton KosovaPress.

Kontrolloni gjithashtu

Rrezarta Krasniqi: Kompromiset në dëm të Kosovës kjo qeveri i ka bërë standard të politikës së jashtme

Deputetja e LDK-së, Rrezarta Krasniqi, nuk beson që do të hiqen sanksionet e vendosura nga BE-ja

Deputetja e LDK-Së, Rrezarta Krasniqi nuk besojnë që do të hiqen sanksionet e vendosura nga …