KEK
Fillimi / Institucionet / BASHKATDHETARËT MË AFËR VENDLINDJES

BASHKATDHETARËT MË AFËR VENDLINDJES

Komuna e Junikut bazuar në situatën pandemike që po kalon bota, për këtë vit ka anuluar aktivitetet me dhe për bashkatdhetarët, në pamundësi të bashkvendasve tanë për ta vizituar vendin dhe familjet e tyre këtë vit, komuna e Junikut do t’i mbaj vazhdimisht të informuar për zhvillimet dhe të rejat në vendlindje përmes rrjeteve sociale, webfaqes dhe platformës digjitale, ku bashkëqytetarët tanë në diasporë mund të bëhen pjesë e çdo zhvillimi.

Vegza për komunikim interaktiv me zyrtar komunal për qytetar: https://platformadigjitale.com/

Qofshi të shëndetshëm kudo që jeni!

Kontrolloni gjithashtu

KEK dhe KESH të gatshëm për thellimin e bashkëpunimit në sektorin energjetik

Kryesuesi i Bordit të Përkohshëm, Hysen Fazliu dhe ushtruesi i detyrës së Kryeshefit Ekzekutiv të ...