Bashkimi Evropian pritet që ta heq Kosovën nga lista e vendeve të sigurta, si shkak i numrit të madh të infektuarve

Bashkimi Evropian pritet që ta heq Kosovën nga lista e vendeve të sigurta, si shkak i numrit të madh të infektuarve

BE-ja do ta heq Kosovën nga lista e vendeve të sigurta– masa më të rrepta për pasagjerët nga vendi ynë Bashkimi Evropian vendosi të premten të kthejë kufizimet, si izolimi dhe testimi i detyrueshëm, për qytetarët e pavaksinuar të Shteteve të Bashkuara dhe pesë vendeve të tjera, thanë dy diplomatë për Reuters. Vendet evropiane kanë filluar procedurën e heqjes së Amerikës nga lista e vendeve nga të cilat qytetarët mund të udhëtojnë në shtetet evropiane pa kufizime shtesë. Lista aktualisht përfshin 23 vende, përfshirë Japoninë, Katarin dhe Ukrainën, por disa anëtarë të BE-së tashmë kanë vendosur kufizimet e tyre për udhëtarët amerikanë. Një diplomat tha se Kosova, Izraeli, Mali i Zi, Libani dhe Maqedonia Veriore do të hiqen nga lista.

Kontrolloni gjithashtu

Pacolli

Behxhet Pacolli e quan skandaloze videon e publikuar nga Vetëvendosja dhe tregon me fakte se sa e ka ndihmuar vetë Kosovën

Ish- ministri i Punëve të Jashtme dhe deputeti Behgjet Pacolli, ka reaguar pas videos të …