Besnik Tahiri

Besnik Tahiri: Në rast se Qeveria e Kosovës nuk i përfill kërkesat e veteranëve do të këtë protesta masive të tyre

Në seancën e Kuvendit të Kosovës është diskutuar për ngritjen e pagës minimale në vend. Mirëpo, për këtë projektligj nuk janë duke u pajtuar deputetët e partive opozitare; PDK, LDK dhe AAK. Lidhur me këtë shefi i Grupit Parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri, ka thënë se në rast se Qeveria e Kosovës nuk i përfill kërkesat e tyre do të këtë protesta. “Unë nuk e di qysh e merr gjumi dikush që u paraqit veteran e nuk është veteran. Duhet të ulemi të diskutojmë e mos të bëjmë një gabim shumë të madh. Në qoftë se ne vijmë dhe e miratojmë pagën minimale 250 euro pa një zotim iu garantojë se keni me pas protesta. AAK në këtë rast e kundërshton dhe voton kundër. Po ju them me përgjegjësi të plotë se keni me lëshu pe. Protestat kanë me erdh në atë pikë se keni me u detyrua me lëshu pe. Ju garantojë që protestat i keni përpara”, ka Tahiri.

Kontrolloni gjithashtu

BSPK-ja ka reaguar ndaj vendimit të ZRRE-së për shtrenjtimin e energjisë elektrike

Përfaqësuesit më të lartë të Federatave Sindikale, anëtare të BSPK-së, nesër mbajnë protesta në Prishtinë

Përfaqësuesit më të lartë të Federatave Sindikale, anëtare të Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të …