KEK
Fillimi / Lajmet / Avni Bytyqi: Shqetësimet e ambasadave për ligjin për mbrojtjen e vlerave të UÇK-së, janë ekzagjeruar
Avni Bytyçi: Lëvizja Vetëvendosje dhe LDK kanë dhënë dje një fitore të shkëlqyer Vuçiqit dhe Serbisë

Avni Bytyqi: Shqetësimet e ambasadave për ligjin për mbrojtjen e vlerave të UÇK-së, janë ekzagjeruar

Zëdhënësi I PDK-së, Avni Bytyqi ka thënë se ligji për mbrojtjen e vlerave të UÇK-së duhet të miratohet, ndonëse është larg të përsosurës. Sipas tij, mund të këtë edhe gjëra që mund të adresohen. Bytyqi është shprehur se deputetët nuk duhet të kenë frikë e të ‘dezertojnë’ nga frika e ndërkombëtarëve. “Draft ligji është në procedurë, për t’u përmirësuar, ai duhet të trajtohet në Kuvend, deputetët nuk duhet të kenë frikë e të “dezertojnë” nga frika e ndërkombëtarëve”, ka shkruar ai. Bytyqi thotë se shqetësimet e Ambasadës amerikane dhe ambasadave të tjera, janë ekzagjeruar.

Kontrolloni gjithashtu

Gastronomet kanë thyer pjata para Qeverisë për t’i shprehur pakënaqësitë e tyre

Të pakënaqur nga mungesa e përkrahjes financiare nga institucionet dhe mos shfuqizimin e masave ndaj ...