Daut Haradinaj

Daut Haradinaj: Mafia energjetike me qendër në Serbi po lulëzon financiarisht nga xhepat e qytetarëve tanë

Në reagimin e tij  kundër shtrenjtimit të energjisë elektrike,  zyrtari  lartë  i AAK-së, Daut Haradinaj ka deklaruar se kjo dëshmon qartë se mafia energjetike me qendër në Serbi po lulëzon financiarisht nga xhepat e qytetarëve tanë.  Kjo është arsyeja e anulimit të “Kosovës së  Re”  me qëllim për t’i lejuar Serbisë dominimin energjetik në kurriz të qytetarëve, ka saktësuar me këtë rast Daut Haradinaj për mediet. Ndërkohë lidhur me situatën e krijuar, ka  reaguar edhe Zyra e Rregullatorit të Energjisë, e cila konsideron se  nuk ka rritje të çmimit të energjisë elektrike dhe se deri tani nuk kanë pranuar ndonjë ankesë nga konsumatorët.

Kontrolloni gjithashtu

OVL-UÇK

Më 12 prill të vitit 1999 në frontet e luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës kanë rënë dëshmorët:

Më 12 prill të vitit  1999  në frontet e luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës …