Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Daut Haradinaj: Zgjedhjet dhe reformat e brendshme në AAK janë procese të hapura, transparente dhe demokratike
Daut Haradinaj: Zgjedhjet dhe reformat e brendshme në AAK janë procese të hapura, transparente dhe demokratike

Daut Haradinaj: Zgjedhjet dhe reformat e brendshme në AAK janë procese të hapura, transparente dhe demokratike

Nënkryetari i AAK-së, Daut Haradinaj, ka reaguar pas lajmeve që qarkulluan për zgjedhjet e brendshme në partinë e tij. Ai thotë se reformat kanë filluar menjëherë pas zgjedhjeve të përgjithshme në Kosovë dhe janë ecuri normale që do të përfundojnë brenda afateve të parapara. Gjithashtu ai deklaroi se ky është një proces i hapur, transparent dhe demokratik. Sipas tij është e çuditshme si bëhet lajm një proces disa muaj më pas. Nëse dikush mendon që përmes këtyre lajmeve të fus përçarje, krijojë diversion nga dështimet e veta, e ka shumë gabim, ka potencuar Haradinaj.

Kontrolloni gjithashtu

Apostolova: Paqëndrueshmëria politike nuk kontribuon në përmirësimin e jetës së njerëzve në vendin tonë

Apostolova: Paqëndrueshmëria politike nuk kontribuon në përmirësimin e jetës së njerëzve në Kosovë

Shefja e zyrës së Bashkimit Evropian në Kosovë, Nataliya Apostolova, ka thënë se paqëndrueshmëria e ...