KEK
Fillimi / Institucionet / Deçani mbanë Debat Publik

Deçani mbanë Debat Publik

Komuna e Deçanit ka mbajt Diskutim Publik për Draft Planin  e Integritetit, i cili në parim është miratuar në mbledhjen e asamblesë të datës 28.12.2021. Të pranishmit e këtij takimi diskutuan lidhur më  fazat e zhvillimit të Planit të Integritetit si: Faza përgatitore, faza e vlerësimit të rrezikut të integritetit, faza e përcaktimit të prioriteteve dhe propozimit të masave për përmirësimin e integritetit, faza e monitorimit dhe raportimit të planit të integritetit, propozimet e këtij diskutimi do të inkorporohen në këtë draft plan. Planin e Integritetit dhe zbatimi i tij  në periudhë kohore 2020-2022, pritet të miratohet në seancën e rregullt të Asamblesë Komunale e cila do të mbahet më 29.01.2021 (e premte).

Kontrolloni gjithashtu

Në nderim të “Epopesë së UÇK-së” Komuna e Deçanit organizojnë homazhe në Kompleksin Memorial të Dëshmorëve në Gllogjan

Të nderuar qytetarë të Komunës së Deçanit, familje të dëshmorëve, invalid dhe veteran të luftës ...