Airport Adem Jashari
MIT
kek
mbpzhr 2018
Fillimi / Institucionet / Dëgjimi Publik për Master Planin (2020-2024) mbahet me 4 shtator 2019

Dëgjimi Publik për Master Planin (2020-2024) mbahet me 4 shtator 2019

Drejtoria për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale e Komunës së Rahovecit njofton të gjithë qytetarët rreth mbajtjes së Dëgjimit Publik lidhur me fushën e shëndetësisë, konkretisht Dëgjimi Publik për Master Planin për periudhën (2020-2024) të shëndetësisë në këtë komunë.

Meqë e konsiderojmë shumë të arsyeshme dhe të domosdoshme përfshirjen e juaj në këtë dëgjim publik, ftohen të gjithë qytetarët e interesuar që të marrin pjesë në këtë Debat Publik me datën 04.09.2019, duke filluar prej orës 11:00 h, në sallën e Kuvendit Komunal në Rahovec, ka njoftuar Drejtori i këtij Dikasteri,Samir Mustafa.

Kontrolloni gjithashtu

U mbajt mbledhja e njëmbëdhjetë e rregullt e Komitetit për Politikë dhe Financa në Komunën e Rahovecit

Nën kryesimin e kryesuesit të Komitetit për Politikë dhe Financa në komunën e Rahovecit Afrim ...