Deputetja e LDK-së, Vjosa Osmani: Ka deputetë nga pozita që do ta votonin rrëzimin e Qeverisë

Deputetja e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Vjosa Osmani ka theksuar se partitë opozitare deri më tani i kanë 57 vota, dhe i duhen vetëm edhe katër vota për ta rrëzuar Qeverinë. Ajo ka thënë se duhet të binden edhe 4 deputetë të tjerë për t’i arritur 61 vota. “Duke diskutuar individualisht me disa deputetë nga pozita, jam e bindur se ka edhe prej tyre që do të votonin përfundimin e kësaj Qeverie”, ka shtuar Osmani. Ajo ka theksuar se ka pakënaqësi të mëdha me këtë ekzekutiv, dhe se sipas saj, ka një vullnet të disa prej deputetëve të opozitës që t’i bashkoheshin mocionit.

Kontrolloni gjithashtu

Amerika dhe Bashkimi Evropian presin që më së largu sot të arrihet një marrëveshje për qetësim të situatës në veriun e Kosovës

Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Bashkimi Evropian presin që sot  të arrihet një marrëveshja …