KEK
Fillimi / Institucionet / Dezinfektohen objektet e shkollave të komunës së Vitisë

Dezinfektohen objektet e shkollave të komunës së Vitisë

Drejtoria e Shërbimeve Publike dhe Emergjencë në komunën e Vitisë, ka vazhduar me dezinfektimin e institucioneve të komunës së Vitisë, më konkretisht objekteve shkollore të kësaj komune. Aksioni i dezinfektimit do të vazhdoj edhe më tej, ndonëse edhe nga drejtoria e Arsimit është bërë e ditur se shkollat në komunën e Vitisë janë teknikisht të përgatitura për fillimin e vitit të ri shkollor.

Fotografia e Komuna e Vitisë

Kontrolloni gjithashtu

PANDEMIA DHE VAKSINIMI NË HAN TË ELEZIT

Prej fillimit të pandemisë në komunën e Hanit të Elezit janë bërë 1500 testime, prej ...