KEK
Fillimi / Institucionet / DKA në Deçan, organizon diskutim publik lidhur më ,,Planin Zhvillimorë Komunal 2020-2027 ’’
Komuna Deçan

DKA në Deçan, organizon diskutim publik lidhur më ,,Planin Zhvillimorë Komunal 2020-2027 ’’

Drejtoria për Arsim në Komunën e Deçan, organizon diskutim publik lidhur më ,,Planin Zhvillimorë Komunal 2020-2027 ’’. Diskutimi mbahet në Sallën e Asamblesë Komunale në Deçan të enjten me datë 04.06.2020, me fillim në ora 10:00. Ky diskutim publik është i hapur për të gjithë qytetarët e komunës së Deçanit, shoqërinë civile dhe mediat.

Propozimet, sugjerimet dhe vërejtjet për plotësim ndryshimin e këtij plani janë të mirëseardhura.

Kontrolloni gjithashtu

U përkujtuan dëshmorët Gursel e Bajram Sylejmani

Vëllezërit Gursel e Bajram Sylejmani nga Sadovina e Vitisë, janë përkujtuar me rastin e rënies ...