Limak Kosovo
Fillimi / Institucionet / Lumbardhi i Deçanit, do të duket ndryshe dhe do të shndërrohet në një shëtitore

Lumbardhi i Deçanit, do të duket ndryshe dhe do të shndërrohet në një shëtitore

Lumbardhi i Deçanit, ky projekt jetik për banorët e kësaj komunë do të duket ndryshe, do të shndërrohet në një shëtitore, në një vend atraktiv për qytetarët, do të filloj një fazë e re e Zhvillimit të Turizmit dhe krijimit të hapësirave më të mira mjedisore për relaks dhe shëtitje të qytetarëve pranë Lumit “Lumbardh”. Po vazhdojnë më intensitet të shtuar punimet nga operatori ekonomik ,,Infra- Plus’’, duke zbatuar në përpikëri projektin për rregullimin e shtratit të Lumbardhit si dhe infrastrukturën përcjellëse nga vendi i quajtur ,,Ura e Demës” ku përgjatë lumit do të ruhet origjinaliteti i rrjedhjes së ujit, do të punohet në të dyja anët për të krijuar ambient të bukur dhe atraktiv.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Ramosaj, priti në takim Ministrin e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë Ramë Likaj

Në kuadër të vizitave në të gjitha qytetet e Kosovës, Ministri i Arsimit Shkencës dhe ...