Donald Trump zgjodhi këshilltar të ri të Sigurisë Kombëtare, z. John Bolton, kundërshtar i pavarësisë së Kosovës

Donald Trump: Nuk ia heq sanksione Rusisë, derisa të mos negociojë mes palëve ndërluftuese në Ukrainë dhe në Siri

Kryetari i Amerikës, Donald Trump, është zotuar se nuk do t’ i heqë sanksionet ndaj Rusisë, në rast se Moska nuk pajtohet të negociojë për paqe në mes të palëve ndërluftuese në Ukrainë dhe në Siri. Nuk do të largoja kurrë sanksionet pa u bërë një zgjidhje në të mirë të të gjithëve në Siri dhe Ukrainë, u ka thënë Trump gazetarëve më 13 korrik. Unë kam bërë marrëveshjë të mrekullueshme. Pse duhet t’i largoj sanksionet nësë nuk fitoj asgjë?”, ka deklaruar Trump, duke shtuar se kryetari rus,  Putin, nuk e ka ngritur për diskutim çështjen e sanksioneve, në takimin e javës së kaluar në Gjermanim Amerika i ka vendosur sanksione Rusisë pas agresionit të saj në Ukrainë, në periudhën kur Barack Obama e ka udhëhequr shtetin.

Kontrolloni gjithashtu

21 vjet nga masakra mizore e civilëve shqiptarë në Mejë të Gjakovës nga forcat policore e ushtarake serbe

Procedurat ligjore për krime të luftës, që ka kryer Serbia në Kosovë, kanë shkallë tejet të ulët të përfundimit me aktgjykime

Procedurat ligjore për krime të luftës, që ka kryer Serbia në Kosovë, vazhdojnë të kenë …