leoni

E bija kërkon lirimin e babait nga burgu i Manastirit

E bija kërkon lirimin e babait nga burgu i Manastirit

Vajza e të burgosurit, Ardian Bujari për rastin e luftimeve të Kumanovës, Rinesa Bujari, ka kërkuar nga drejtësia e Maqedonisë që të lirojë prindin e saj. Ajo ka afishuar në internet një fotografi, në të cilën është shkruar ‘Nesa kërkon lirinë e babit’. Sipas pohimeve të familjarëve, Ardian Bujari mbahet i vetmuar në një qeli në burgun e Manastirit. Ai ka marrë pjesë në tri luftërat çlirimtare në Kosovë, Kosovë Lindore dhe Maqedoni. Përndryshe, Ardian Bujari është njëri nga 29 personat e arrestuar në lidhje me luftimet e 9 dhe 10 majit të vitit 2015 në Kumanovë, midis ish-luftëtarëve të UÇK-së dhe forcave policore dhe ushtarake maqedonase.

Kontrolloni gjithashtu

Lutfi Haziri: Qeveria Kurti është e zhytur shumë në korrupsion, do ta këtë problem me dalë para njerëzve

Lutfi Haziri: Ka shumë arsye që të mbahen zgjedhjet e parakohshme, në radhë të parë sepse Qeveria është e papunë

Nënkryetari i LDK-së, Lutfi Haziri, konsideron se ka shumë arsye që të mbahen zgjedhjet e …