E enjta e dyerve të hapura për qytetarët rahovecian

Edhe sot, si çdo të enjte qytetarët u drejtuan në institucionin e Komunës për të shprehur kërkesat dhe shqetësimet te nënkryetari z.Fatmir Iska, i cili në mungesë të kryetarit i priti    qytetarët për t’u dhënë zgjidhje kërkesave që ata parashtruan.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Skenderajt ka nisur aktivitetet në kuadër të shënimit të festave të nëntorit

Komuna e Skenderajt ka nisur aktivitetet në kuadër të shënimit të festave të nëntorit, ku …