E para e Arsimit në Malishevë falënderon Kastriot Krasniqin, për kontributin e dhënë për shkollën dhe fshatin Bardh

Drejtoresha e Arsimit në Komunën e Malishevës, Arbëreshë Krasniqi ditë më parë kishte ndarë mirënjohje për humanistin, Kastriot Krasniqin i cili punon në botën e jashtëme tash e disa dekada, dhe i cili nuk e ndalë kontributdhënien për shkollën dhe fshatin, por vazhdon të ndihmon në shumë veprimtari, me qëllimin e vetëm që nxënësit, mësimdhënësit dhe qytetarët e fshatit Bardh të krijojnë kushte sa më të mira në shkollën e tyre.
Një kontribut të tillë, Kastrioti e bërë edhe këtyre ditëve, duke pajisiur shkollën e fshatit ”Afrim Krasniqi”, me perde gjashtë klasë dhe katër flladitëse. Me këtë rast e para e Arsimit për Komunën e Malishevës, drejtoresha, Arbëreshë Krasniqi e falenderon, Kastriot Krasniqin, për kontributin e dhënë për shkollën dhe fshatin Bardh dhe i është mirënjohës për veprat humane, që po i bënë me vullnetarizëm dhe nga djersa e vet si dhe e familjës.

Kontrolloni gjithashtu

QKMF “Dr.Fatmir Fazlija” në Skenderaj ka pranuar një donacion nga organizata “Islamic Relief Kosova”

Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare “Dr.Fatmir Fazlija” ka pranuar sot një donacion nga organizata “Islamic …