vipa
driloni com
Fillimi / Lajmet / MZhE: Edhe 12 objekte publike bëhen me masa të efiçiencës së energjisë, investohen 2.3 milionë euro
Edhe 12 objekte publike bëhen me masa të efiçiencës së energjisë, investohen 2.3 milionë euro

MZhE: Edhe 12 objekte publike bëhen me masa të efiçiencës së energjisë, investohen 2.3 milionë euro

Nga sot edhe 12 objekte publike janë bërë me masa të efiçiecës së energjisë. Kjo falë investimit të Ministrisë së Zhvillimit Ekonomik, përmes kredisë së Bankës Botërore për Projekti të Kosovës për Efiçiencë të Energjisë dhe Energji të Ripëtëritshme, ndërsa vlera e përgjithshme e kësaj faze arrin në 2.3 milionë euro. Në inaugurimin e kësaj faze të projektit ishin Ministri i Zhvillimit Ekonomik – Valdrin Lluka, Drejtori i Bankës Botërore për Kosovë – Marco Mantovanelli, Ministri i Shëndetësisë – Uran Ismaili, Drejtori i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës – Basri Sejdiu dhe përfaqësues tjerë të institucioneve dhe QKUK-së.

Kontrolloni gjithashtu

Kuvendi i Kosovës do të mblidhet sot për t'i shqyrtuar pikat e papërfunduara nga shtatë seancat e lëna në gjysmë

Kuvendi i Kosovës do të mblidhet sot për t’i shqyrtuar pikat e papërfunduara nga shtatë seancat e lëna në gjysmë

Kuvendi i Kosovës do të mblidhet sot për të mbajtur seancat e lëna në gjysmë, ...