Brickos

Zyra e Prokurorit të Gjykatës Speciale ka kërkuar t’u vazhdohet masa e paraburgimit, Jakup Krasniqit dhe Rexhep Selimit

Edhe pse po bëhen tri vite të qëndrimit në burg, Gjykata Speciale ua ka vazhduar paraburgimin: Jakup Krasniqit e Rexhep Selimit

Në fillim të nëntorit bëhen tri vjet  nga arrestimi i katër prej ish-udhëheqësve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës. Ndërkohë bëhet e ditur se Rexhep Selimit dhe Jakup Krasniqit, Gjykata Speciale sërish ua ka vazhduar paraburgimin, pavarësisht se rreziku i ikjes për katër ish-krerët e UÇK-së në Hagë, nuk ka ekzistuar, as ekziston. Në mesin e “arsyeve” që trupi gjykues e ka vlerësuar si vendimtar,  për t’ua vazhduar paraburgimin Jakup Krasniqit e Rexhep Selimit, qenka rreziku për dëmtimin e provave, ndikimit në dëshmitarë, fuqia e tyre politike në Kosovë dhe duke e mbështetur me faktin se ata janë njohur me 40 dëshmitarët e parë, në këtë proces të gjykimit.

Kontrolloni gjithashtu

Eduard Jospeh: Shkaku i problemeve në Ballkanin Perëndimor është se Serbia nuk e pranon rendin perëndimor

Diplomati amerikan, Eduard Xhozef, ka deklaruar se Serbisë i konvenon fakti që Evropa është e ndarë lidhur me Kosovën

Diplomati amerikan, Eduard Xhozef,  ka deklaruar se Serbisë i konvenon fakti që Evropa është e …