Fillimi / Institucionet / Efiçienca e energjisë ndër objektivat e Komunës së Hanit Elezit

Efiçienca e energjisë ndër objektivat e Komunës së Hanit Elezit

Kryetari i Komunës së Hanit të Elezit Rufki Suma, priti në takim të përbashkët Admir Shala, Drejtor i Fondit të Kosovës për Efiçiencë të Energjisë, Xhevat Lushi, Drejtor i Fondacionit CNVP për Kosovë, Hajrush Kurtaj, këshilltar për menaxhim të resurseve natyrore në CNVP dhe Egzon Tahirukaj, këshilltar për pylltari në CNVP.

Kryetari Suma me mysafirët diskutuan lidhur me mundësit e prodhimit të biomasës nga intervenimet silvikulturore në pyje si dhe përmirësimin e efiçiencës se energjisë në objektet publike të Komunës së Hanit Elezit.

Kontrolloni gjithashtu

Bilanci i sotëm me covid-19 në Malishevë, 2 të shëruar, 2 raste të reja dhe 1 i vdekur

Bilanci i sotëm i situatës me COVID-19, në Komunën e Malishevës, është 2 të shëruar, ...