Fillimi / Institucionet / Vazhdojnë punimet në ndërtimin e objektit të ri të shkollës në Hoçë të Vogël-Brestoc

Vazhdojnë punimet në ndërtimin e objektit të ri të shkollës në Hoçë të Vogël-Brestoc

Drejtori i Drejtorisë për Arsim në komunën e Rahovecit Avni Morina, së bashku me nënkryetarin e komunës Fatmir Iska dhe drejtorin e shkollës Ukë Gashi, kanë vizituar objektin e ri në ndërtim të shkollës “Heronjtë e Kosovës” në Hoçë të Vogël-Brestoc për të parë nga afër punimet që po zhvillohen në ndërtimin e kësaj shkolle. Punimet në ndërtimin e objektit të shkollës së re në Hoçë e Vogël- Brestoc, janë duke u realizuar sipas dinamikës. Përveç instalimit të fazës së parë të rrymës elektrike dhe të ngrohjes qendrore, aktualisht po punohet në suvatimin (lyerjen) e mureve të brendshme të objektit të shkollës.

Kontrolloni gjithashtu

Bilanci i sotëm me covid-19 në Malishevë, 2 të shëruar, 2 raste të reja dhe 1 i vdekur

Bilanci i sotëm i situatës me COVID-19, në Komunën e Malishevës, është 2 të shëruar, ...