Eprori i UÇK-së, gjatë luftës i fshatit Ruhot, Qerim Berisha, ka ndërruar jetë në orët e para të mëngjesit

Eprori i UÇK-së, gjatë luftës i fshatit Ruhot, Qerim Berisha, ka ndërruar jetë në orët e para të mëngjesit

Familja e eprorit të UÇK-së gjatë luftës, Qerim Berisha,  ka njoftuar se ka ndërruar jetë si pasojë e një sulmi në zemër, Qerim Berisha. I njohur gjatë luftës me nofkën “Mixha” Qerim Berisha ishte krah i djathtë i Komandantit të Rrafshit të Dukagjinit, Ramush Haradinaj. Ai me rastin e vdekjes ka shkruar se kontributi i “Mixhës” dhe familjes së gjerë Berisha në çlirimin e vendit, ka qenë jashtëzakonisht i madh.  Me Qerim Berishën u bashkuam që në fillet e Luftës Çlirimtare. Ai nuk e lëshoi pushkën deri në ditën e fitores dhe lirisë. Sot, ai u bashkua në paqen e përjetshme me bashkëluftëtarët e tij heronj e dëshmorë. Ndajmë dhembjen me familjen Berisha, miqtë e bashkëluftëtarët. Mixha, u prehtë në paqe! ka shkruar Haradinaj.

Kontrolloni gjithashtu

OVL-UÇK

OVL e UÇK-së, dega Deçan: Përkujtohen Dëshmoret e Kombit në Lloqan, Carrabreg, Lumbardh

Të nderuara familje te dëshmorëve ,invalid dhe veteran të luftës së UÇK-së , të nderuar …