Është përkujtuar dëshmori Mustafë Haxhiu në 18 vjetorin e rënies

Është përkujtuar dëshmori Mustafë Haxhiu në 18 vjetorin e rënies

Në Kompleksin Memorial të dëshmorëve në Tërnac të Skenderajt sot është përkujtuar dëshmori Mustafë Haxhiu në 18 vjetorin e rënies heroike. Në shenjë përkujtimi Nënkryetari i Komunës së Skenderajt Fadil Nura ka bërë homazhe dhe ka vendosur lule pranë lapidarit të të rënëve të Tërnacit. Homazhe në Kompleksi e të rënëve kanë bërë edhe shoqatat e dalura nga lufta e UÇK-së, deputetë të Parlamentit të Kosovës, veteranë të luftës, familjarë të të rënëve dhe qytetarët e Tërnacit. Në emër të familjes Haxhiu të pranishmit i ka pëshendetur Haxhi Haxhiu, kurse në emër të bashkëluftetarëve ka folur deputeti Bekim Haxhiu. Nxënësit e shkollës “Idriz Berani” kanë shfaqur pra të pranishmëve një program artistik kushtuar dëshmorëve dhe martirëve të Tërnacit.

Kontrolloni gjithashtu

Kadri Veseli

Mbrojtja e Kadri Veseli ka përgënjeshtruar pretendimet e Prokurorisë së Gjykatës Speciale

Mbrojtja e Kadri Veseli ka përgënjeshtruar pretendimet e Prokurorisë së Gjykatës Speciale. Mbrojtja e tij …