Sondazhi më i ri: PDK-ja e para, LDK-ja e dyta dhe LV-ja e treta

Sondazhi më i ri: PDK-ja e para, LDK-ja e dyta dhe LV-ja e treta

Instituti për Hulumtime dhe Analiza Sociale, ka publikuar një sondazh sipas të cilit fitues i zgjedhjeve parlamentare të 11 qershorit del koalicioni PDK-AAK-Nisma me 40.82 për qind të votave, ndërsa koalicionin LDK-AKR-Alternativa me 30.22 për qind të votave. Po sipas këtij sondazhi, Lëvizja Vetëvendosje! renditet në vendin e tretë me 19.45 për qind të votave. Sondazhi i Institutit për Hulumtime dhe Analiza Sociale – Prishtinë është realizuar në shtatë qendrat kryesore të Kosovës (Prishtinë, Mitrovicë, Pejë, Prizren, Ferizaj, Gjilan, Gjakovë), kurse si mostër janë marrë 3500 respodentë, të përzgjedhur sipas metodës rastësore.

 

Kontrolloni gjithashtu

Josep Borrell, në seancën e KS të OKB-së ka folur edhe për propozimin franko-gjerman dhe për dialogun Kosovë-Serbi

Josep Borrell, ka kërkuar që Kosova e Serbia të angazhohen në dialogun e ndërmjetësuar nga BE-ja në mirëbesim dhe kompromis

Përfaqësuesi i Lartë evropian, Josep Borrell, ka kërkuar që Kosova dhe Serbia të angazhohen në …