Është përmbyllur mbrëmë Turneu Memorial “Gursel e Bajram Sylejmani”

Në ditën e përvjetorit të 24-të, të rënies së vëllezërve Gursel e Bajram Sylejmani, është përmbyllur Turneu Memorial që mbahet në përkujtim të këtyre dy dëshmorëve nga Sadovina e Jerlive, që ranë në betejën e Jezercit më 28 shtator të vitit 1998. Në kuadër të shumë aktiviteteve që janë zhvilluar që nga 16 shtatori, është mbajtur dje turneu memorial i shahut, ku kanë marrë pjesë shahistë edhe nga qendrat tjera të Kosovës. Kurse në garat e turnirit në futboll të vogël, fitues i turneut u shpall ekipi i FC “Aris Pharm”, që në finale mundi ekipin “Malokt” nga Remniku.  Kupën e turneut “Gursel e Bajram Sylejmani”, ekipit fitues ia dorëzoi kryetari i komunës së Vitisë Sokol Haliti.

Mund të jetë një imazh i 5 persona, njerëz të ulur, shah dhe ambiente të brendshme

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Skenderajt ka nisur aktivitetet në kuadër të shënimit të festave të nëntorit

Komuna e Skenderajt ka nisur aktivitetet në kuadër të shënimit të festave të nëntorit, ku …