Komuna e Vitisë shënon 29 shtatorin, Ditën Botërore të Zemrës

Komuna e Vitisë, ka shënuar sot ditën botërore të zemrës nën organizimin e Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare në Viti. Fillimisht është mbajtë një takim në QKMF me qytetarë ku janë dhënë këshilla për sëmundjet e zemrës, ushqyeshmërinë dhe aktivitetin fizik. Pastaj, në qendër të qytetit të Vitisë, një ekip i QKMF-së ka bërë matjen e tensionit dhe sheqerit dhe iu janë shpërndarë qytetarëve fletushka që përmbajnë këshilla për shëndetin dhe aktivitetin fizik, konkretisht se si të parandalojmë shtypjen e lartë të gjakut.

Mund të jetë një imazh i 3 persona, njerëz të ulur dhe njerëz në këmbë

Kontrolloni gjithashtu

Me rastin e 28 Nëntorit kryetari Latifi uron gjithë shqiptarët kudo ku janë

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi, i ka uruar të gjithë shqiptarët ku do …