Brickos

Familja e Mehmet Jasharit bëhet me shtëpi të re

Familja 5 anëtarëshe e Mehmet Jasharit nga Skenderaj bëhet me shtëpi të re falë ndihmës së Organizatës “Ndihmo edhe Ti” dhe Komunës së Skenderajt. Kësaj familje i janë dorëzuar çelësat e shtëpisë së re nga përfaqësuesit e “Ndihmo edhe Ti” dhe të Komunës së Skenderajt. Më rastin e dorëzimit të shtëpisë së re për familjen Jashari, drejtori për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale në Komunën e Skenderajt Enver Gashi, në emër të Komunës së Skenderajt e ka falënderuar organizatën “Ndihmo edhe Ti” për ndihmën e dhënë në strehim për familjen nevojtare të Mehmet Jasharit. Për shkak të pamundësisë ekonomike kjo familje deri më tani ka jetuar në hapësirë të ngushtë dhe të papërshtatshme për banim.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Ferizajt apelon qytetarët për respektimin e orarit të përdorimit të insekticideve

Pas vizitës tek bletari që posedon qindra zgjoje bletësh Rrahim Grainca komuna e Ferizajt ka …