Fillimi / Njoftime / Fatmir Limaj, nesër merr pjesë në dy tubime përmbyllëse të fushatës elektorale për zgjedhjet lokale, që do të mbahen më 17 tetor 2021.
Fatmir Limaj

Fatmir Limaj, nesër merr pjesë në dy tubime përmbyllëse të fushatës elektorale për zgjedhjet lokale, që do të mbahen më 17 tetor 2021.

Ju informojmë se, kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, nesër do të merr pjesë në dy tubime përmbyllëse të fushatës elektorale për zgjedhjet lokale, që do të mbahen më 17 tetor 2021.

PRIZREN – E premte, 15 tetor 2021  |  Ora: 14:00  |  Vendi: Kompleksi i Lidhjes së Prizrenit

MALISHEVË – E premte, 15 tetor 2021   |  Ora: 16:00   |   Vendi: Restaurant “BIMI 2”

Kontrolloni gjithashtu

Grupi i fëmijëve “ROR” dhe Asambletë Komunale të Fëmijëve shprehin shqetësimin në lidhje me mungesën e teksteve shkollore

Grupi i fëmijëve “ROR” dhe Asambletë Komunale të Fëmijëve shprehin shqetësimin në lidhje me mungesën e teksteve shkollore

Grupi i fëmijëve “Respect Our Rights – ROR” dhe Asambletë e Fëmijëve kërkojnë veprime urgjente ...