KEK
Fillimi / Lajmet / Ish-deputetja, Besa Ismaili, i ka dhënë mbështetje kandidatit të PDK-së për asamble në Malishevë, Alban Mazreku
Ish-deputetja, Besa Ismaili, i ka dhënë mbështetje kandidatit të PDK-së për asamble në Malishevë, Alban Mazreku

Ish-deputetja, Besa Ismaili, i ka dhënë mbështetje kandidatit të PDK-së për asamble në Malishevë, Alban Mazreku

Ish-deputetja e PDK-së, Besa Ismaili, i ka dhënë mbështetje kandidatit të kësaj partie  për asamble në Malishevë, Alban Mazreku. Ajo ka bërë me dije se nëse ka një Alban që Malisheva duhet ta votoj ai është Alban Mazreku, i cili në listën e PDK-së mban numrin 20. Ajo ka përmendur sukseset e Mazrekut në biznesin familjar, duke shtuar se ai do t`u realizoi edhe pretimet që po i prezanton gjatë kësaj fushate. Shoqëria jonë ka krijuar barrë të pabarabartë për gratë, barrë për përkujdesje vetanake të shtëpisë, barrë familjëmbatëse, e barrë pa trashëgimi në pronë. Për të gjitha këto probleme, Albani ka premtuar zgjidhje, me një angazhim të madh politik. Këtë e ka dëshmuar edhe në familjen e tij, me përkrahjen e madhe qe ai ua ka bërë si në ndërmarrësi ashtu edhe në arsimim. Janë sukseset e tyre, thotë ai, ne vetëm i kemi përkrahur. Jam më se e lumtur që Albani është pjesë e ekipës fituese të kryetarit Isni Kilaj. Z.Kilaj është njeri i dëshmuar në luftë dhe në paqe, i cili ka përkrahje masive tek qytetarët për të sjellë qeverisjen e mirë në Malishevë!

Kontrolloni gjithashtu

Një delegacioni i Ministrisë së Mbrojtjes së FSK-së mori pjesë në takimin vjetor me delegacionin e Forcave të Armatosura të Gjermanisë

Një delegacioni i Ministrisë së Mbrojtjes së FSK-së mori pjesë në takimin vjetor me delegacionin e Forcave të Armatosura të Gjermanisë

Një delegacioni i Ministrisë së Mbrojtjes dhe i FSK-së mori pjesë në takimin vjetor bilateral ...