MIT
mbpzhr 2018
Airport Adem Jashari
kek
Fillimi / Lajmet / Fatmir Limaj thotë se vendimi i GJND-së ishte goditja më e madhe për kundërshtarët e pavarësisë së Kosovës
Haradinaj: Kosova nuk duhet t’i ikë tavolinës së bisedimeve dhe se procesit të dialogut duhet t’i paraprijë një agjendë e qartë

Fatmir Limaj thotë se vendimi i GJND-së ishte goditja më e madhe për kundërshtarët e pavarësisë së Kosovës

Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka thënë se sot bëhen 9 vjet kur Gjykata Ndërkombëtarë e Drejtësisë legjitimoi pavarësinë e Kosovës të shpallur më 17 shkurt të vitit 2008. Zëvendëskryeministri i Kosovës, thotë se ky vendim mbetet ndër sukseset më të mëdha të Kosovës në arenën ndërkombëtarë, duke i vulosur përpjekjet dhe aspiratat tona shekullore për Republikën e Kosovës. “Sot bëhen 9 vjet kur Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë legjitimoi pavarësinë e Kosovës të shpallur më 17 shkurt të vitit 2008. Vendimi i 22 korrikut të vitit 2010 mbetet ndër sukseset më të mëdha të Kosovës në arenën ndërkombëtare, duke i vulosur kështu përpjekjet dhe aspiratat tona shekullore për Republikën e Kosovës. Në anën tjetër, vendimi i GJND-së ishte goditja më e madhe për kundërshtarët e pavarësisë së Kosovës dhe i hapi rrugë Kosovës për anëtarësim në organizatat ndërkombëtare.

Kontrolloni gjithashtu

Rreth 100 shtetas të Republikës së Kosovës, aktualisht gjenden në zonën e luftimeve në Siri dhe Irak

Rreth 100 shtetas të Republikës së Kosovës, aktualisht gjenden në zonën e luftimeve në Siri dhe Irak

Ndonëse disa muaj më parë, shteti i Kosovës kishte kthyer mbi 110 persona nga zonat ...