MIT KS
Fillimi / Njoftime / ShShASh “Papa Kelmenti XI Albani në Suedi organizon përurimin e librit “Thesari i Mërgatës Shqiptare në Suedi”
ShShASh “Papa Kelmenti XI Albani në Suedi organizon përurimin e librit “Thesari i Mërgatës Shqiptare në Suedi”

ShShASh “Papa Kelmenti XI Albani në Suedi organizon përurimin e librit “Thesari i Mërgatës Shqiptare në Suedi”

Shoqata e Shkrimtarëve dhe Artistëve Shqiptarë “Papa Kelmenti XI Albani në Suedi organizon përurimin e librit “Thesari i Mërgatës Shqiptare në Suedi”, vëllimi 10, në këto vende:

Cërrcë me 20 korrik 2019 me fillim në orën 12:00 në shkollën “Bajram Curri” në bashëpunim më familjen Rugova.

Shkup me 22 korrik 2019 në orën 13:00 në Qëndron Informative Kulturore, nën përkujdesjen e kryetarit të Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, z. Talat Xhaferi.

Boletin me 25 korrik 2019 me fillim në orën 12:00 në bashkëpunim me komunën e Mitrovicës dhe familjen Boletini.

Krushë e Madhe me 27 korrik 2019 në orën 12:00 në Shtepinë e Kulturës se këtij fshati.

Vlorë me 30 korrik 2019 në orën 18:00 në bashkëpunim me bibliotekën Shkencore “Nermin Vlora Falaschhi” E Universitetit “Ismail Qemali”, në Vlorë.

Kontrolloni gjithashtu

Më 25 maj 2020 mbahet në Bujanoc mbahet Akademi përkujtimore në 19 vjetorin e rënies së Ridvan Qazimit, komandant Lleshit

Më 25 maj 2020 në Bujanoc mbahet Akademi përkujtimore në 19 vjetorin e rënies së Ridvan Qazimit, komandant Lleshit

Njoftohen familjet e dëshmorëve, invalidë dhe veteranë të UÇPMB-së, se të hënën më 25 maj ...