Ferizaj po shquhet në gara të sportit të notit

Ferizaj po shquhet në gara të sportit të notit, kjo falë punës së palodhshme të drejtuesve dhe anëtarëve të Klubit të Notit “Kastrioti”.

Me këtë rast Kryetari i komunës së Ferizajt Agim Aliu ka pritur në zyrën e tij kampionët e rinj me dhjetëra medalje kampionale po kaq nënkampionale, bashkë me drejtues të klubit e prindërit që kanë fëmijët e tyre në këtë klub, e që me punën e tyre, flasin qartë për suksesin e tashëm dhe të ardhshëm të klubit.

Fotografia e Agim Aliu

Kontrolloni gjithashtu

Fillojnë Korrje-shirjet në komunën e Rahovecit, formohet Komisioni Komunal   

Me vendim të kryetarit të komunës së Rahovecit Smajl Latifi, është formuar komisioni për të …