KEK
Fillimi / Institucionet / Filluan punimet në ndërtimin e një fushe sportive në oborrin e SHFMU “Skënder Kastrati” në Malësi të  Vogël

Filluan punimet në ndërtimin e një fushe sportive në oborrin e SHFMU “Skënder Kastrati” në Malësi të  Vogël

Edhe në oborrin e Shkollës Fillore të Mesme të Ulët “Skënder Kastrati” në Malësi të  Vogël të komunës së Rahovecit, filluan punimet në ndërtimin e një fushe sportive, e cila ishte mjaft e nevojshme për nxënësit e kësaj shkolle. Edhe ky është projekt i financuar dhe i realizuar nga komuna e Rahovecit. Ta gëzojnë nxënësit dhe mësimdhënësit e Shkollës Fillore të Mesme të Ulët “Skënder Kastrati”.

Mund të jetë një imazh i ambiente të jashtme

Kontrolloni gjithashtu

PANDEMIA DHE VAKSINIMI NË HAN TË ELEZIT

Prej fillimit të pandemisë në komunën e Hanit të Elezit janë bërë 1500 testime, prej ...