kek
Airport Adem Jashari
MIT
Fillimi / Institucionet / Filluan punimet për ndërtimin e parkut në fshatin Dobidol të Rahovecit

Filluan punimet për ndërtimin e parkut në fshatin Dobidol të Rahovecit

Filluan punimet për ndërtimin e një parku në fshatin Dobidol, projekt ky i cili ishte në  kuadër të projekteve që ka Drejtoria e Urbanizmit, Planifikimit dhe Mbrojtjes së Mjedisit për ndërtimin e tetë parqeve në komunën e Rahovecit. Në fillimin e punimeve i pranishëm ishte kryetari i komunës së Rahovecit, Smajl Latifi, i shoqëruar nga bashkëpunëtorët e tij. Parku do të mbajë emrin e dëshmorit Besnik Kastrati dhe në të parashihet të ketë hapësira të gjelbëruara me drunj, ulëse gjatë stazave të ecjes, ndriçim dhe parking për vetura pranë rrugës kryesore.

Kontrolloni gjithashtu

Takimi konsultativ i Këshillit të Drejtorëve në Deçan

Kryetari i Komunës së Deçanit, Bashkim Ramosaj, udhëhoqi takimin konsultativ të Këshillit të Drejtorëve, ku ...