KEK
Fillimi / Institucionet / Fondacioni Kosovë-Luksemburg: “Po vazhdojmë bashkëpunimin e mirë me Komunën e Vitisë edhe për dy vitet e ardhshëm”

Fondacioni Kosovë-Luksemburg: “Po vazhdojmë bashkëpunimin e mirë me Komunën e Vitisë edhe për dy vitet e ardhshëm”

Kryetari i komunës së Vitisë Sokol Haliti, i shoqëruar nga zyrtari komunal, Granit Abdyli, kanë pritur në takim Florim Shabanin dhe Izja Ademin nga Fondacioni Kosovë-Luksemburg. Gjatë këtij takimi përfaqësuesit e këtij Fondacioni, potencuan se falë bashkëpunimit të mirë të komunës së Vitisë dhe të kryetarit Haliti me këtë Fondacion ata kanë vendosur që të vazhdojnë bashkëpunimin edhe për dy vitet e ardhshme, duke nënshkruar edhe marrëveshjen e mirëkuptimit në mes tyre. Sipas kësaj marrëveshje dy palët pajtohen në menaxhimin e suksesshëm të sektorëve të Zhvillimit të Komunitetit dhe Aktivitete e Gjenerimit të Ardhurave. Kurse kryetari i komunës ës Vitisë, Sokol Haliti potencoi se kjo komunë edhe më parë ka pasur bashkëpunim shumë të mirë me Fondacionin Kosovë-Luksemburg dhe atë në fushën e edukimit, arsimit dhe bujqësisë. Ai u shpreh i lumtur që përmes nënshkrimit të kësaj marrëveshje është vendosur që ky bashkëpunim të vazhdoj edhe për dy vitet e ardhshme nga i cili do të përfitojnë qytetarët vitias.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Deçanit e përkushtuar për një ambient të pastër në tërë territorin e sajë

Komuna e Deçanit e përkushtuar për një ambient të pastër në tërë territorin e sajë, ...