vipa
akp deri me 4 nentor
Fillimi / Institucionet / Formohet Komiteti për Zhvillim Ekonomik

Formohet Komiteti për Zhvillim Ekonomik

Paraditen e së enjtes, Kryesuesja e Kuvendit të Komunës së Ferizajt, Kristina Gashi Bytyçi ka mbajtur takimin me qëllim formimin e Komitetit për Zhvillim Ekonomik. Pas diskutimeve nga të pranishmit dhe pajtueshmërisë së plotë u zgjodhën anëtarët e këtij mekanizmi në këtë përbërje:

  1. Lulzim Abazi – Kryesues;

  2. Denis Rashiti – Anëtar;

  3. Shkelzen Selmani – Anëtar;

  4. Enver Haliti – Anëtar;

  5. Ferat Neziri – Anëtar

Ky komitet është trupë e Kuvendit të Komunës, përkatësisht komitet jo obligativ, punët e detyrat e së cilës janë të përcaktuara në Statutin e Kuvendit të Komunës dhe Rregulloren e Punës së Kuvendit.

Kontrolloni gjithashtu

POTERQI I KLINËS ME RRUGË TË ASFALTUARA, NË GJURGJEVIK TË MADH FILLOJNË PUNIMET NË RRUGËN E RE

Ministri i Infrastrukturës Pal Lekaj, bashkë me ministrin e FSK-së Rrustem Berisha dhe kryetarin e ...