KEK
Fillimi / Institucionet / FSK, Regjimenti i Dytë i Këmbësorisë – Istog, për nxënësit e komunës së Deçanit dhuruan donacion rreth 6000 maska shumëpërdorimshe

FSK, Regjimenti i Dytë i Këmbësorisë – Istog, për nxënësit e komunës së Deçanit dhuruan donacion rreth 6000 maska shumëpërdorimshe

Drejtori i DKA-së z.Bekim Vishaj, pranoj donacionin nga FSK-ja rreth 6000 maska shumëpërdorimshe për nxënësit e shkollave të komunës së Deçanit, me ç‘rast falënderoj eprorin Ihsan Maloku nga Forca e Sigurisë së Kosovës me bashkëpunëtorë për kontributin e tyre në të mirë të sigurisë së nxënësve, duke shtuar se këto maska mbrojtëse do të ndihmojnë në parandalimin dhe mbrojtën ndaj virusit i cili tashmë është bërë shqetësim në mbar Botën.

Kontrolloni gjithashtu

KOMUNA E RAHOVECIT MIRATON BUXHETIN PËR VITIN 2022

Kuvendi Komunal në Rahovec mbajti mbledhjen e radhës, nën kryesimin e kryesuesit z.Afrim Dina dhe ...